måndag 17 maj 2010

Trauma AB

Nej, det blev inget bad. Inte för att jag eller sorkarna fegade ur, utanför att Irene och Anna inte tyckte att det behövdes. Gott betyg för Märta, Bosse och Mette-Marits hygienrutiner! Klorna blev i alla fall klippta under högljudda protester, men det är inte det som var traumat...

...Traumat bestod i att min snillrika våningskonstruktion (trots all silvertejp) kollapsade, med följd att vettskrämda Bosse och Mette-Marit mosades av övervåningen med lika vettskrämda Märta. Nu väger Märta tack och lov inte så mycket så några fysiska skador verkar inte ha uppkommit, men jag får utvärdera de emotionella skadorna när jag kan prata med sorkarna i lite lugnare omgivning. Övervåningen stagade jag tillfälligt upp med hjälp av en tom bag in box (sittandes i baksätet medan mamma körde till bussen. Tvåvåningstransporter kollapsar liksom inte när det passar...) och i denna ligger nu Bosse och Mette-Marit. Jag hoppas de inte blir överhettade av all närhet.

Mer om Eragonsbesöket en annan gång. Jag känner mig ungefär lika traumatiserad som sorkarna.

6 kommentarer:

 1. Oj vilka äventyr!

  Fred & George skickar styrkekramar

  SvaraRadera
 2. Vilken söt min Bosse gör vid kloklippningen!

  SvaraRadera
 3. Grattis sorkarna till er goda hygien !
  Nu skall ni omedelbart avkräva ”Farliga handen” ett rejält höbad med endast dom bästa stråna som givetvis är handplockade just för er skull …
  Och precis som i L'Oreal-reklamen,så är ni värda det.

  Flemming

  SvaraRadera
 4. Styrkekramarna byts gärna ut till styrkepersilja om sådan finns tillgänglig. Kramar har det varit nog av idag, enligt sorkarna :)

  Söt min? Bosse skriker för full hals att Irene kränker hans manliga integritet!!!

  Än bättre än höbad är ett gräs- och kirskålsbad. Det var precis vad de fick när de kom hem (ja, jag hade VÄLDIGT dåligt samvete för allt jag utsatt dem för...)

  SvaraRadera
 5. Jaha, hans skrek, jag trodde han var på väg att gäspa!

  SvaraRadera
 6. Klippte du naglar för eller efter ni träffade Olivia? Annars kan det vara protest att hon inte fick följa med hem!Tro du inte att du kunnde lånar en transportbox från Irene?:)

  SvaraRadera