lördag 15 maj 2010

Gräs i Göteborg

Åter i Göteborg. Jag tyckte det var en smart finess att gallret på den rosa transportburen gick att ta bort helt. Nu, när jag inte kan hitta gallret eftersom det inte längre sitter fast i en stor rosa transport är jag mindre nöjd... Bosse fick åka i en liten svart djur-bag och flickorna åkte ihopfällbar plastback tapetserad med fleece. Märta betedde sig lite illa (i alla fall fick hon Mette-Marit att tjuta) och jag delade därför av deras back med en pinn-bro som Märta snabbt skuffade bort så att hon fick större kupé än Mette-Marit.

Ny transport är nu inhandlad och jag ska ägna lite tid åt att fundera ut ett bra sätt att göra den till en tvåvåningstransport. Medan jag funderar får sorkarna gräs, massor med gräs.

(notera hundkusinen som missunnsamt observerar gräskalaset)

3 kommentarer:

 1. Sprang runt som en tok igår och letade efter en t-run i djuraffärerna =) De hade ingen så jag funderar på att skicka efter en från husdjursbutiken. Tänkte bara höra med dig om hur utbrytningssäker den är? Tror du att de skulle kunna krypa under kanten? Jag tänkte nämligen använda den som utebur isf =)

  Härligt med gräs! Fred & George fick också igår!

  Kram från Flisan, Fred & Geroge

  SvaraRadera
 2. Husdjurbutiken är billigast i Sverige, tror jag. Jag vet ju inte hur utbrytningsbenägna Fred och George är, men det medföljer tältpinnar och underkanten har liksom en ring inuti som ligger platt mot marken som man sätter fast golvet i om man har den inomhus). Hagen känns rätt rymmningssäker. Köp största storleken!

  SvaraRadera
 3. Då ska jag maila dem och höra om leveranstider!

  SvaraRadera