tisdag 11 maj 2010

Möte...

Jag håller på med ritningarna till det nya Casa del Sork som jag hoppas på att bygga inom en snar framtid och bestämde mig för ett möte med de framtida bostadsrättsinnehavarna.

Jag: Så, kära sorkar, har ni några särskilda förhoppningar på den nya bostaden?
Bosse- Jag vill ha massor med hö! Hö höverallt!
Jag: Ja, jag har faktiskt planerat för ett riktigt stort höloft, Bosse, det har dessutom bonusen att ge ett stort tak över nästan halva buren!
Mette-Marit: Sweeeet!
Märta: En fondvägg av något slag, kanske? Jag skulle vija ha en stor muralmålning av Irene med en massa marsvin i olika färger omkring sig!
Jag: Ehh... Det ger lite Mao/Saddam-vibbar, Märta, dessutom tror jag inte Irene skulle älska idén...
Mette-Marit: Jag vill inte ha Irene, jag vill ha Limpan! I bar överkropp.
Bosse: Meh... släpp honom, Mette-Marit, han ville inte ha dej! Nu, tilbaka till höet... Hur mycket hö pratar vi om? Blir det sjukt mycket hö, snuskigt mycket hö eller rent obscent *jag vänder blad i kollegieblocket* mycket h...?
Märta: Oh, prassel, jag hörde prassel! Wheeeeeeeek, wheek, wheeek!
Bosse: Vem sa prassel? Är det mat på gång? Wheeek! *försöker sätta på Märta i pur förtjusning och belönas med kiss i ansiktet*
Mette-Marit: *springer runt, runt* Wheek, wheeeeeek, wheek, wheeek
Märta: *står på bakbenen* WHEEEEEEEEK!
Jag: Mötet ajourneras...

2 kommentarer:

  1. Hej Bosse!Det låter jättespännande med en ny bur.Fint att ni får bestämma lite sjäv. Jag har också en ide angående muralmåling. Vad sägs om en teckning av er? Jag kan gärna fråga min fadder vad det kostar. Du vet att hon målade 2 fina bilder till mig. Och man se faktist att det är jag och mina tjejer. Här hitta du en av den! http://www.meerschweinforum.de/forum/showthread.php?t=196247&page=15 (bidrag 219)Hälsningar Bruno P

    SvaraRadera
  2. Fniss, och jag som tycker att våra brf-styrelsemöten är tjafsiga ibland....

    SvaraRadera