tisdag 23 mars 2010

kiss-bingo

Om mina marsvin valt ett speciellt kiss-hörn? Nej, tyvärr, det hade varit smidigt... Så här ser det ut under fleecen efter en vecka, så rätt mycket hamnar nog i höbingen i alla fall.

Exakt hur långt bortom all räddning är man när man bloggar om marsvinskiss?

7 kommentarer:

 1. Ganska långt, tror jag. ;-) Men det är nog även rätt kört om man som 23-åring sitter till två på fredagsnatten och lägger pärlplattor med marsvinsmotiv. Vi har ju i vart fall sällskap av varandra där bortom räddningen.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att ni ÄR räddade, till marsvinsnirvana.

  SvaraRadera
 3. Det finns värre saker att blogga om. Marsvinen är ju iallafall söta och de genererar (ja, genom sin slav) en hel massa fniss hemma hos mig!

  Ses vi imorgon? Hoppas! Kram Marina!

  SvaraRadera
 4. Exakt hur knäpp är man om man läser och uppskattar blogg om marsvinskiss-bingo? Haha så roligt att läsa dina inlägg! Är väldigt nyfiken på vad Bosse kommer att ha för outfit på sig imorgon. Och avundsjuk på de fina pärlmotiven. Hälsningar från Masthugget och Sixten Slacker, Astrid Brutal och Tjock-Lycka. Det blev inte Elsa utan Juliette (som numera heter Nemi) som flyttade hit från Eragons. Funkar tyvärr inte, alla tre honorna bråkar rejält om herraväldet och Sixten ligger och rapar i ett hörn och håller sig utanför. Så nu sitter de två och två och det blir istället lilla Karin som får bli sista bladet i fyrklövern om några veckor (kolla på Eragons sida). Så då kommer fantastiskt snygga svarta långhåriga Nemi tillbaka dit. Förutom att vara super-snygg så är hon glad och pratsam, bestämd, rolig, nyfiken och rastlös. Irene kommer att försöka smyga med sig henne hem men jag tycker att du ska ta en titt på henne först. Är mycket besviken på min flock att de vägrar acceptera henne. tror att de är avundsjuka på henne. Bosse skulle nog bli glad!! Kram Christina

  SvaraRadera
 5. Christina får väl börja med att skicka bilder på sina småtroll till Anna så att hon har några förebilder för skapandet, så får vi se vad brevbäraren kan komma vandrande med. För övrigt misstänker jag att det här hela tiden vart Irenes plan för att få en godtagbar ursäkt att ta med Juliette hem. ;-) Jag försöker jobba på att hon ska ta hem blind-Lurv också när hon ändå är igång.

  SvaraRadera
 6. Komplotter, rävspel & rackartyg &%¤#*^§ eller hur man nu gör....Lurv ska få 1 st mycket snäll flicka nånstans, sätter jag honom hemma så äter de honom till frukost - han har inte en suck. Nemi som jag gillar himla mycket bättre nu när hon fått ett ståndsmässigt namn...ja vi får se hur det blir med henne, ska nog finna en lösning. Kanske i Skara där ytterligare en av Tildas flickor dog igår:(, knappa två år.
  Idag är en underbar dag i Göteborg och nu börjar jag på allvar och fundera på om man kan låta smågrisarna ta en snabb repa ute mellan de kvarvarande snödrivorna i Bohus. Stopp nu innan ni ringer Marsvinsombudsmannen! Repan ute får vänta, iallafall en vecka.

  SvaraRadera
 7. näää va tråkigt, har även Tuvas syster dött?? Va märkligt, och sorgligt. Och tänk om Nemi skulle ersätta systern istället... så fint, på nåt sätt. Jag tror hon är för bossig för Lurv. Eller så blir hon lika kär i honom som hon är i Sixten. Han är INTE nöjd över att behöva sitta inspärrad med henne i en bur, han tuggar frenetiskt på gallret tills jag kommer hem och släpper ut honom. Raringen.
  Oj nu tänker jag Lurv och Nemi ihop. Vilket snyggt par!! Vågiga gula lockar bredvid vajande svart päls och världens sötaste ansikte. Oj oj oj!!
  Nu ska jag mata grisarna. Irene är som marsvinens Skipper: "dina marsvin är vad du ger dem att äta".hahahha. ha en fin kväll i värmen.

  SvaraRadera