onsdag 24 februari 2010

Tunnelskoj

Om man vill roa sig själv och sina sorkar kan man, nästa gång man är i mataffären, fula med sig en sån där lång papperspåse som brukar ligga vid kassorna att ha blombuketter i. Om man river bort botten och viker bak ändarna så har man en fin-fin rosmönstrad papperstunnel! Sorkar har tydligen roligt i papperstunnlar och människor kan ha minst lika roligt åt sorkar som blir alldeles till sig av att springa i en tunnel som låter som att det är pellets på gång.

Vi har haft en del tunnelincidenter på senare tid... Jag sydde en fleecetunnel i samma färger som sängen i inlägget nedan. Den är ungefär en och en halv sork bred så när Bosse (som är en och en halv sork bred bara han) och Märta gick in i den från var sitt håll var det svårt att göra annat än att skratta ihjäl sig åt mängden upprörda pip och tjut som kom inifrån tunneln innan båda backade ut och såg ut som teddymarsvin eftersom pälsen blivit alldeles statisk.

Om marsvin haft humor hade de då omedelbart letat reda på Mette-Marit och skakat tass med henne för att ge henne en stöt...

3 kommentarer:

 1. Tack för den!!! Nu fick jag ju yoghurt i näsan! *asg*

  SvaraRadera
 2. haha så det kan bli ♥
  Vår matte brukar sno katthuliganernas tunnel som har hål i sidan. Där kan man skrämma slag på Arizona minsann.
  Vaddå humor.... hela rumpan är full med humor ju.. vi popcornshoppar ju ^^

  phussar på humorgänget
  kläm på rumpan från vår matte

  SvaraRadera
 3. *asg*

  Kram Marina

  SvaraRadera