söndag 21 februari 2010

HJÄLP!

Irene för en kampanj för att öka mitt sork-antal och hon har just plockat upp det tunga artilleriet - Elsa. Elsa är en busig brun teddydam som tycker om att ligga i knäet och pussas på handen. Om ni tror att ni anar vartåt detta lutar så har ni fel, jag har nämligen ett ordentligt övertag. För när Irene helt taktiskt korrekt vädjar till det behov som en viss gos-sork lämnat efter sig (positionerna som kåt-sork, tjut-sork och skygg-sork är redan fyllda) och siktar in sig på min impulsivitet drar jag fram det hemliga vapnet - Linköping. Jag hade haft 25 marsvin vid det här laget om jag bott i Göteborg, men avståndet mellan min hemstad och min exilstad är som ett väldigt effektivt preventivmedel mot fler marsvin. En metaforisk sork-kondom, liksom.

Dessutom vet jag precis hur det går. Charmiga, tama gose-sorkar myglar sig in i ens hjärta, stjäl det och dör, det visar statistiken tydligt. 100% av mina tama gose-sorkar har gjort precis så.

Men förr eller senare kommer jag ju till Göteborg, och då är jag helt oskyddad! Om någon kan tänka sig att ta hand om Elsa (och alla andra honor Irene har) så vore det till stor hjälp. Tack på förhand!

10 kommentarer:

 1. Fast transport är aldrig ett problem, det finns alltid folk som kan ta med sig ett marsvin i bilen ;) Var jag elak nu kanske? *s*

  SvaraRadera
 2. Fniss... jag planerar att besöka Irene och jag bor inte så långt i från dig ska du veta ^^
  Och är född i den staden du bor i så jag hittar till din brevlåda ska du se.
  Fråga Bosse så ska du se att han vill ha en gosgris till.

  kram och trevlig söndag
  Michigans och Arizonas matte

  SvaraRadera
 3. hej Bosse om jag väre du skulle jag springer varje minut på mina tjejerna. Så tycker nämligen matte synd om de och du får en tjej till. Gissa hur jag kam till mina 6 stycken. Nej jag tycker att du behöver en eller två till. Här får du föresten den där sidan med fantastiska myssgrejer. http://www.spikeskleinewelt.de/Kuschelecke.html Tyvärr är den på tyska men du klara det säkert bra.
  Bruno P.

  SvaraRadera
 4. Det är jag igen. Jag såg kortet från Elsa, altså Elsa har nästan samma färg som min älsklingstjej.
  http://meerschweinforum.de/forum/showthread.php?t=196247&page=9
  (textnr 123) Hon måste kommer till dig helt enkelt.
  Bruno p.

  SvaraRadera
 5. Åhh hon är jättelik min ena grabb, George! Go for it!

  /Flisan & piggsen

  SvaraRadera
 6. Jag skrev ju att du inte skulle öppna bilagorna - om du visste ditt eget bästa vill säga. Nu är du kokt!

  SvaraRadera
 7. man ska lyssa på en sån klok kvinna som Irene har vår matte sagt ^^


  popcorns skutt från Michigan och Arizona

  SvaraRadera
 8. Är du säker på att det bara hade blivit 25 grisar om du bott i Göteborg ? :)

  SvaraRadera
 9. Hej, jag ska bara säga att jag var nääääära att göra dig en tjänst och ta hem Elsa till min flock i lördags, men så fanns där den svarta skönheten Juliette istället som fick följa med hem. Kan hälsa att Elsa verkade väldigt trevlig och tam, hon till och med kom fram frivilligt och tillät sig bli klappad. Det är stor varning på henne. Tack för roliga texter förresten, min kastrat Sixten hejar på Bosse.
  Mvh Christina i Göteborg med Sixten, Astrid, Lycka och Juliette som nu verkar heta Nemi

  SvaraRadera
 10. Jag blir ganska imponerad av din karaktär (: Det är inte lätt! Jag brukar själv tänka att om jag inte kan behandla mina egna grisar hemma som små prinsar och prinsessor, så som jag vill att de skall ha det, för att jag skaffat för många så tror jag knappt att jag gjort en god gärning. Kärleken skall hålla hela vägen och bus- och gostiden får man inte tumma på!Poängen är ju att man skall vara så mycket bättre det bara går vara än, de som orsakar att marsvin blir "oönskade". (min karaktär har hejdat mej först vid 11st... Vet inte om det är att skryta med?;)

  SvaraRadera