onsdag 17 februari 2010

Sansa er, nu räcker det med applåder!
Jag fick trea i syslöjd med motivationen "jag har då aldrig behövt ge en flicka en etta...". Hon överdrev, jag var värd minst en tvåa. Nu, nästan tjugo år senare har jag fått en symaskin och syr av egen vilja. Motivationen stavas naturligtvis M-A-R-S-V-I-N.

Min metod är trial and error - det har blivit rätt mycket av det sistnämnda eftersom jag inte haft något mönster, någon förkunskap att hänga i symaskinen eller begåvats med särskilt mycket tålamod. Den är sned, insidan är större än utsidan och stoppningen är ojämn, men den är hemsydd - av mig!!!

Den duger kanske i alla fall att kissa på?

8 kommentarer:

 1. Anna och gosegrisarna18 februari 2010 00:58

  Mina grisar tyckte att Bosses marsvins gömma var toppen fin. Nu vill de också ha sådana sina pallkragar :).
  Anna och grisarna

  SvaraRadera
 2. Tack för fin-fina påsar säger Svea & Karin!
  vacker färgklick de är ihop Bosse & "gömman".

  SvaraRadera
 3. Å den är helt enkelt "svinfin" :D

  SvaraRadera
 4. Superfin! Jag var värdelös i syslöjd så det kanske inte är läge att ge sig på att försöka göra något liknande. Men om jag skulle ta upp kampen med symaskinen skulle det bli för att göra en svingrej =)

  Flisan & piggsen

  SvaraRadera
 5. Altså jag tycker att den är jättefint. Min matte sy bara kuddar till transportboxen ifall vi måste äker någonstans.Jag har redan lämnad in hoss henne en sidan med olika förslag vad man kan sy till marsvin. Där finns allt från mysrulla till soffan till oss. Men hon vill inte.I alla fall bra jobbad Bosse och hur har du övertalat din matte? Jag tror att jag behöver lite tips.
  Bruno P.

  SvaraRadera
 6. Vad är adressen till sidan, Bruno P? Om din matte ser mig ligga utsträckt och njuta i något fint kommer hon nog snart vilja ge dig samma möjlighet.
  /Bosse

  SvaraRadera