söndag 25 april 2010

Sork-systrarVisst ser de ut som systrar, mina små tjejer? Det ser ut som att de delar systerligt på knäckebrödet, men båda två skulle helst springa och gömma sig med allt.

5 kommentarer:

 1. Det är faktiskt så jag tänkt på dem, att de är som syskon!
  Så brukar det ofta vara med pojkpar jag får in. Samma teckning; fast i två olika färgskalor eller så är de väldigt olika men med en liten färgklick på samma ställe, exakt lika dan!
  Ha en fin måndag, idag är det hö delivery day!

  SvaraRadera
 2. Petra, ta nu ett steg tillbaka och betrakta fleecen ur genusperspektiv...

  SvaraRadera
 3. Det är Bosse som envisas med det rosa, han är en sån brat... Mette-Marit är hårdrockare och hade helst haft en helsvart bur med flames, men svart fleece till alla vita hår...? I don't think so.

  SvaraRadera
 4. Hej Bosse!Varför ska du inte tycker om rosa? jag själv tycker om orange! Men matt vägra att målar buren om.Föresten jag har en plan nu. Jag ska prata med vår semesterbostad och fråga om hon kann låta stå transportboxen bredvid buren och senare ska hon säger till matte att ta den med. Det är väl en perfekrt plan! Så om du vill och allt funka bra när ska vi träffas? jag ta med mig ABBA och torkad maskros. Tjejernar stannar i stockholm. Ska vi ha fest? Har du någon önskemål?
  Hälsningar Bruno P.

  SvaraRadera
 5. De är bara sååå otroligt fina !

  Här gillar vi grönt i fleece väg- Grönt är ju speciellt om man säger så;)

  SvaraRadera