torsdag 29 april 2010

Jobbigt, Bosse...

Tjejerna hoppar i och ur hölådan var som helst medan Bosse Bus bara kommer in där det finns en ramp eller hus. För att ingen ska bli blockerad finns det alltid två in och utgångar till lådan, men det hjälper inte alltid... Imorse satt Märta och åt hö och med sin rumpa blockerade hon Bosse som försökte ta sig ner i höet från huset. Bosse försökte på alla möjliga sätt tränga sig förbi, men så fort han nuddade Märtas bak fick han kiss i ansiktet. Det är ju inget han är direkt ovan vid, men nu hade han ju bara högst ärbara intentioner..

Jag satt böjd över frukostflingorna och undrade hur lång tid det skulle ta för Bosse att hoppa ner från huset, gå 40 cm och istället ta rampen. Mitt tålamod höll i tio minuter innan jag plockade upp min korkade pälsman och satte ner honom i en del av höbingen som inte var i närheten av Märtas bak. Hans glädjevisslingar över att äntligen vara i det goda höet ekar fortfarande i öronen på mig :)

2 kommentarer:

  1. Ja, jag säger då det. Karlar! ...OCH fruntimmer! ;-)

    SvaraRadera
  2. Hej Bosse! Det är inte alltis så lätt eller hur? Jag har en helt annat problem. varje gång när jag hoppa på vår lilla hundkudde får jag den först på huvud och sen när jag entligen har hamnad i den sitter allt hö utanför kudde.Ibland hjälper Flora till att jag kan hoppa i utan att kata ut allt hö men det känns pinnsamt när tjejerna måste hjälpa till så att chefen hamnar rätt. men den där tipsen att fixa en ramp är bra. jag ska prata med matte om det. Eller skulle det räcka med en sten i kudden under höet? Jag kan berätta nästa veckan vad matte har gjord! Hälsningar
    Bruno P.

    SvaraRadera