måndag 11 januari 2010

Freja

Bosse, Märta, Fjant och FREJA är hemma i ikeafleeceparadiset. Första pelletskalaset sedan innan jul blev en succé!

Lilla Freja är en rar liten dam som låter sig bli upplockad (YES!!!) och gärna gosar med mig. Hon tycker mer om vitkål än äpple, håller sig på sin kant och gör inte en fluga förnär. Roligt nog har huset som Fjant lekte eremitkräfta med i början blivit Frejas tillhåll under dagarna. Jag måste säga att jag inte alls känner igen henne i Eragonsbeskrivningen... men så hade hon ju också ett bra tag att lägga om stilen innan vi kom och hämtade henne.

Darling Freja in a corner.

Pellets-party!!!!

Dinner conversation?

6 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir att det lilla Örat, oops Freja, fick en så fint hem! Det tog emot att lämna henne i retur =( men det var visst nån mening med det hela. Mitt lilla Troll är ju en stor bebis på bara ett år o piggar nog upp gamla Tuss med sina popcorn/EP-skutt... Hoppas du mår bra, kram!

  SvaraRadera
 2. Ojojoj! Vilka fina bilder på fina ´sorkar´.
  Freja är ett fint namn tycker jag.
  Hälsn. Tina m Hanna Alva Emma Kitty & Sara :)

  SvaraRadera
 3. Välkommen till Linkan, Freja! Du var ju otroligt söt. Kanske man kan få ha ett litet marsvin i knät nästa gång då, om du inte vant dig av med att bli gosad med.

  Kram från Marina

  SvaraRadera
 4. Vilken tjusig Freja :) Och vilket underbart marsvinsutrymme!

  SvaraRadera
 5. He!Den tjusiga damen var jag själv intgresserad av! Va' sköj å se henne och att hon bor så bra! Vad förvånad jag blev att se henne! Jag valde till slut lilla Frida att ta till mitt hjärta, där värmer hon gott! Ha det så bra!

  SvaraRadera
 6. Grattis!
  Jättehärlig sida.
  Hälsningar Rose-Marie

  SvaraRadera