måndag 25 januari 2010

Bosse bits.

Ja, det är sant... He's got teeth and is not afraid to use them! Bosse är en tjejtjusare av rang, men det är inte hollywoodidealet som lockar. Bosse tänder på håriga och harmynta tjejer. På Eragons var Bosse en gosig knäpotatis. När han blev flockledare i ett ikeafleeceparadis byttes fokus från människogos till sorkgos och även om han går med på att få öronen kliade i buren och kan tänka sig en gurkskiva i knäet så gör han klart att han är en man med ansvar, nyckelkompetens på företaget så att säga, som inte har möjlighet att vara borta från sina sysslor någon längre tid.

Om jag inte följer order fort nog så får jag mig ett nyp. Han har koll på sina tänder, Bosse, och det är klar skillnad på det utvärderande "kan jag äta det här?-nypet" och det mer bestämda "sätt ner mig i buren ögonaböj-nypet". Jag vet inte om det hjälper men har han satt tänderna i mig så fortsätter jag och klappar en stund innan jag sätter ner honom. Känns pedagogiskt korrekt att inte nöta in betingningen att han får som han vill om han biter.

Kvinnan som kunde tala med marsvin? Släng dig i väggen, Robert Redford...

5 kommentarer:

 1. Hihi vänta bara till han börjar köra med kissmetoden...den är mycket effektiv vill jag lova ;)

  Kram från Flisan & piggarna

  SvaraRadera
 2. Hehe nämen vilken tuffing du fått i huset :P

  SvaraRadera
 3. Kola nyps också. Det har aldrig gått hål. Han har en enastående tandkontroll, men det är aldrig någon tvekan om vad han vill. Igår så fick jag telefon samtidigt som Kola hängde över min arm sittande med rumpan i handen och huvudet mot armen. Det var ett rungande "AJ!" min telefonkompis fick i örat då jag fick en påminnelse genom en litet nyp på insidan överarmen!

  Även kissmetoden behärskar han till fulländning. Ett marsvin med både åsikter och talanger minsann!!! ;-)

  SvaraRadera
 4. kanske är detta egentligen en förvarning om att kiss kommer? eller är det för positiv tolkning?

  SvaraRadera
 5. Fullt möjligt Irene... men Bosse känns liksom inte som killen som skulle tycka att det var besvärligt att kissa på någon?

  SvaraRadera