onsdag 14 juli 2010

Tyken tonåring?

Den där Kid, henne tar man inte där man ställer henne... Jag var orolig i början, att de var dumma mot den lilla nykomlingen, men nu står det klart att Kid, hon tar inte skit från nån. Om hon springer undan när Märta vill ha samma hus är det för att hon känner för det, inget annat.

Den här lilla scenen upptäckte jag inte förrän jag tankade över bilder till datorn. Är det någon som tror att Kid och Bosse blivit simultantrötta och står och gäspar mitt emot varandra? Think again... En stor gäspning är sorkvarianten på en kastad handske och sista anhalten innan blod och päls flyger... Hade jag sett det när det hände hade jag blivit rätt skraj. Herremarsvinsgud, vem anade att man skulle bli tonårsmorsa såhär hastigt och lustigt?

Å andra sidan är Mette-Marit och Kid numera sams för det mesta, jag tror de kommer ha skoj ihop, det finns rätt mycket popcorn och spring i de sammanlagt åtta tassarna :)

...Vad gäller den misstänkta sjuklingen så har jag inte fått några fler bevis, så utredningen är temporärt nedlagd. Nu är jag i alla fall ordentligt påläst på sorkars urinblåseproblem!

2 kommentarer:

  1. De är så fina dina sorkar. Det skall bli sååå roligt att träffa dem! :-D

    SvaraRadera
  2. Jag tror inte en sån gäsp måste betyda slagsmål, kan det inte vara mer som en varning också, liksom "titta, här ser du vad som väntar om du inte går upp i rök inom några sekunder"? Jag har nog sett mina grabbar göra så utan efterföljande blodvite.

    Men hon verkar ju häftig, lilla Kid! En kax-sork med skinn på nosen! ;P

    SvaraRadera