onsdag 7 juli 2010

Märta i MyspåseJag tänkte att det var för varmt för myspåsar och har inte haft nån i buren på ett par dagar, men när jag bytte i buren la jag ändå ner en. Märta tycker att det är hennes och även om Kid fått kolla in läget och provligga så blev det bara nån minut eller så innan myspåsedrottningen skulle ha tillbaka sin egendom... Sorkar i myspåsar får mig att fundera på om man ändå inte kan sy en i människostorlek?

5 kommentarer:

 1. Du har en sådan rolig blogg om de små sorkarna.
  Du säljer möjligtvis inte myspåsar? mina små hade älskat dem
  /Petra

  SvaraRadera
 2. Petra,det verkar som marsvinen kopplar av mer när dom ligger i en mysrulle jämfört med hus.
  Tittar man på Märta så är det precis som om hon släpper varenda muskel i kroppen under tiden hon ligger i mysrullen.

  Vad är din åsikt/teori ?

  SvaraRadera
 3. Jag glömde hälsa till Bosse !

  Du Bosse, säg till den där fejksorken Lucas,om han snackar lite mindre,då kan han bita av gräset till Petra,vilket i förlängningen betyder mer grönt till er …

  SvaraRadera
 4. Nej jag säljer inte myspåsar direkt, men jag gjorde en massa som jag gav till Eragons, det kan finnas några kvar där.

  Flemming, jag tycker nog inte att de slappnar av mer i myspåse än i hus. De älskar grottan under höloftet i Linköping och där ligger till och med Mette-Marit banan myspåse eller ej.

  SvaraRadera
 5. Ja du Petra, det är nog så sant att dom trivs på Slottet,vilken sork skulle inte göra det ?
  Jag har tidigare konstaterat att Märta är fotogenisk och det är väl därför hon ser ut att trivas extra mycket i myspåsen …

  När du fotograferar,är det ett ”Kodakmoment” eller har du lyckats få djuren till att placera sig på ett som tilltalar ögat ?

  SvaraRadera