fredag 9 juli 2010

En söt sork.

Här är några bilder jag tog när sorkarna sprang runt på uteplatsen för några dagar sen. Kid är så söt att man måste sitta ner när man tittar på henne.

Vad gäller blodincidenten så har det inte blivit något mer. De har ljus fleece och handdukar och jag kollar flera gånger om dan. Bokade just en tid på Blå Stjärnan på tisdag att ha utifallatt...

5 kommentarer:

 1. Kid, hör du kineserna ?
  (Bild nr 4)

  SvaraRadera
 2. Underbara lilla marsvinsliv. Hon är vansinnigt söt!

  SvaraRadera
 3. Hej Petra!
  Här är Youda och Anders på besök. De har fått en hage på golvet utanför buren att hoppa runt i. Båda har visat sig vara riktigt duktiga och viga på att hoppa upp och ner på hus. De första två dagarna tog de det lugnt men nu är det språng hit och dit och Anders "racear" runt. Så härligt att se! Inga riktigt galna popcornskutt ännu men ansatser iallafall. De är inte särskilt rädda längre efter en vecka utan nyfikna på oss när vi går förbi. Vansinnigt söta när de visslar, öronen går fram och tillbaka på båda två. De sniffar förhoppningsfullt efter Astrid, Lycka och Py (och kanske även Sixten?) men de sitter på betryggande avstånd i köket för att inte grabbsen ska börja bråka om dem, som Irene instruerat. Snart ska de få komma till Bohus och gräs... men tillsvidare får de "uppleva något annat" som Irene ville :-)
  Så fina bilder du tar, helt bedårande!! Hoppas alla fyra mår bra nu.
  Hälsar Christina

  SvaraRadera
 4. PS: om någon blir intresserad av dessa vansinnigt trevliga, framåt, halv-tama och roliga pojkar som söker ett hem så finns de att beskåda på www.eragons.se, "Marsvin som söker hem"
  //Christina

  SvaraRadera
 5. Skönt att det verkar ha försvunnit, och ja hon är verkligen toksvinsöt! :)

  SvaraRadera