torsdag 8 juli 2010

Satan, perkele, elände...

En i sorkkvartetten har kissat blod, jag vet inte vilken. Nu sitter Märta och Kid i en bur som är mindre än deras normala hölåda... Det är ytterst temporärt, jag försöker bara komma på vem som är källan till eländet.

Förhoppningsvis var det bara en engångsgrej, något sår nånstans som inte syns... annars hoppas jag att jag imorgon vet vem som ska till Blå Stjärnan.

5 kommentarer:

 1. Krya på dig lilla sork !

  SvaraRadera
 2. säker på att det är blod, ingen ny röd grönsak eller liknande?

  SvaraRadera
 3. Även om det skulle vara blod så är det säkert "bara" en liten urinvägsinfektion. Lite antibiotika, och saken är ur världen! =) Krya på vilken av gose-sorkarna det nu än är! Nolte, som under sin livstid haft 3 urinvägsinfektioner, hälsar!

  SvaraRadera
 4. Dom kan få röd urin av makrosblad! Om det inte är typ tjockt, mörkrött blod liksom... Kan vara sten i blåsan också, då brukar de gnälla/ kvida när dom kissar (no shit). På Blå Stjärnan kan jag varmt rekommendera veterinär Bo Runsten förresten. Hoppas det löser sig, kram!

  SvaraRadera
 5. Jag tror jag sett maskroskiss innan, det är mer brunrött, det här var ljusrött och definitivt mitt i en kissfläck. Jag har inte sett något mer trots massor med gurka och täta kontroller av handdukar men har bokat en tid på Blå Stjärnan på tisdag om något mer händer. Djursjuksköterskan trodde att en tjej kanske kissat ut något grus och blodet berodde på det.

  Visst går det att medicinera, men jag måste ju veta vem! Hoppas att det i alla fall inte är Mette-Marit... hon äter ju knappt gurka i knäet...

  SvaraRadera