torsdag 15 juli 2010

Saker man inte visste att man kunde göra...

Jag vet inte hur många sorkar som bor på mitt vardagsrumsgolv nu, inte heller hur många som bor i gästrummet. Sannolikt är det runt 30, men jag har inte kunnat räkna ordentligt ännu. De kom i trasiga IKEA-korgar, bauhaus-backar och bananlådor och kostade 25 kronor styck. Jag hade med mig anteckningsblock och tänkte notera ålder och vad för annan info jag erbjöds, men ingen hade någon aning. Jag grät när vi körde iväg och kräktes när vi kom hem och började lasta ur. Sen grät jag igen när jag försökte sortera dem efter kön, eftersom de inte gick att vara så försiktig som jag ville med dem.

Pojkarna sitter nu i par eller ensamma i varierande lådor i en stor inhägnad i vardagsrummet, flickorna i en stor hage i ett annat rum. Jag försöker kolla nu så att inga fler bråk ska bryta ut. De har fått all resterande pellets, en massa havre, gurka, hö och äpplegrenar, förhoppningsvis mår alla bra imorgon...

Tre fjärdedelar är teddys, två tredjedelar pojkar, några är väldigt magra, några väldigt unga och alla bedårande. Jag råkar veta att alla snart kommer att leta efter nya hem, har du plats för någon, eller kan du vara familjehem?

5 kommentarer:

 1. Men herregud! Vad har hänt!!! :-(

  SvaraRadera
 2. Men gud :'(
  Jag har lite plats, vad bor dom nu?

  SvaraRadera
 3. Gisses.. vad har hänt??

  SvaraRadera
 4. Herre min jävla gud vilken pers du måste haft. Tömde ni hos äckelgubben eller? Jag skulle gärna vara familjehem men nu har jag ringorm hos mina djur. Starkt jobbat av dig iallafall!!

  SvaraRadera