tisdag 28 september 2010

Svulla gräs...

Untitled from cavycritters on Vimeo.Trist med mörkret, det blir inga fina kort utan dagsljus!!! Med blixt ser allting helt fel ut, sorkarna blir rädda och rödögda, utan blixt blir allt grynigt och suddigt... Så här kommer en liten video. Rörelserna liksom kompenserar för den bristande skärpan.

Sorkarna får gräs och maskrosor varenda dag, man vet aldrig när de tar slut och det lär bli nästan ett halvår innan man får smaka sånt igen. Vilket land vi lever i egentligen... Jag har nog aldrig varit så medveten om den långa vintern förrän jag fick marsvin...

4 kommentarer:

 1. Erika med Fridolf och Frode28 september 2010 09:12

  Haha, Bosse ser ut som Fridolf när han äter, de suger liksom in maten :) Det måste vara rekord i att tugga i sig maskrosblad fort. De är så fina dina sorkar!!

  SvaraRadera
 2. Visst är det konstigt vad man lägger märket till...
  Nu när jag bor i stan går jag bara omkring och muttrar över bristen på bra ställen att plocka grönt, När jag hade fång häst så hade jag panik varje vår/ sommar för att det fanns gräs överallt!

  SvaraRadera
 3. Wee vad gött, :) Själv har jag svåt att få ihop några fräscha grässtrån alls numera, frosten har redan börjat strypa gräset om nätterna...

  SvaraRadera
 4. Det där mumsande ljudet är härligt...

  SvaraRadera