måndag 23 augusti 2010

Willy

Willy har vågat sig in i höbingehuset (och kommer nu inte ut). Sent igår visade han att han har röst också, det var naturligtvis pelletspåsen som framkallade tjuten... Jag tror att han blev besviken på oxbowpelletsarna för han har inte ätit särskilt många. Lika bra det, det är bättre med hö.

Bosse går omkring som en uppburrad flaskborste och kurrar, han vet att det finns en inkräktare någonstans! Märta håller sig också mer framme, hon känner att det finns ouppätna pellets i närheten och sånt svinn kan hon inte acceptera! Hon hade blivit en bra husmor, lilla Märta...

3 kommentarer:

 1. Flaskborste Bosse! Haha....
  Inte undra på att Willy inte kommer ut... vad är det för ljud undrar han nog säkerligen!
  Tog några dagar för Sotis att komma fram och kolla in omgivningarna när jag hade honom hos mig i höstas.
  Fjärde dagen gick han runt hela vardagsrummet och gjorde ett halvt popcorn hopp...fine pojken. Sedan fick han åka till Eragons för att få fler vänner.
  Så det blir säkert bra för Willy med!

  SvaraRadera
 2. Hej Bosse! Sist när vi hade besök här tyckte jag att jag måste bevisa att jag är en kille. Så länge de killarna bodde hos oss hade mina tjejer inte en enda lugnt minut.Just nu har jag själv lite problem.Matte skickar mig 1 gång om dagen i hallen för en extra promenad(3 varv i hallen)och när jag kommer tillbaka jaga Lucia mig 3 varv i marsvinsrummet. Det har hänt nu 3 dag i rad.Stackars lilla jag. Hälsningar Bruno P.

  SvaraRadera
 3. Heja Willy! Först höbingen, och vad kommer härnäst? Jag anar stordåd vid horisonten! =D

  SvaraRadera