söndag 22 november 2009

Hö i stora lass.

Sorkarna gillar det ekologiska östgötahöet jag var och fixade åt dem förra veckan och tur är väl det eftersom jag har tre gigantiska papperssäckar i källarförrådet... Tack och lov har ingen granne ännu kommenterat att det luktar 4H-gård i källaren men vi får väl se, jag delar källarkorridor med ordföranden och han har inte gjort sig känd för att hålla låg profil, direkt. När jag ställer upp pinn-bron som ett staket för att byta strö i hölådan blir sorkarna alldeles tokiga, Fjant också. Prassel betyder något bra i sorkvärlden men allt är inte hö som prasslar... Idag har jag t.ex. flyttat ikeakassar med tvätt runt lägenheten hela dagen så det blev rätt många falsklarm innan det nya höet till sist kon fram.
Three piggies happily munching on new, organic hay from a local farm.

7 kommentarer:

 1. Alldeles alldeles....underbara. :) Åh så söta.
  Fina foton.

  SvaraRadera
 2. gud vad söt bild den sista är. (märta tror jag) Öronen ser så roliga ut!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag läst ikapp och det var roligt!
  När du ändå skriver på engelska också så att amrisarna kan läsa kunde ju lite "dagens outfit"-bilder vara på sin plats. De ääälskar bilder på djur med kläder har jag hört.

  SvaraRadera
 4. Vad söta de är. Och vad rolig att läsa här. Vår lilla Bruno p. har också sin egen blogg eller liknande men på tyska. Dessutom har han en fadder. Just nu spela lilla Bruno P. fotboll med marsvinstoaletten. Men när man är kändis måste man också bete sig lite annorlunda eller hur?

  SvaraRadera
 5. Nu, har jag också läst ikapp mig. Vad fint de har fått det de små liven! :-)

  Lag länkar till dig på min hemsida så dröjer det inte så länge tills jag kommer och hälsar på igen.

  SvaraRadera
 6. Sötkorvar!

  Kram Marina

  SvaraRadera