torsdag 6 oktober 2011

Någon här...?

Visst lever vi, hälsan har vi också även om fem av oss som vanligt tycker att det är lite dåligt med mat. Det har varit dåligt med uppdateringar och lika dåligt med sorkbloggsläsning, men jag ska försöka komma ikapp med både det ena och det andra nu.

Buren är fortfarande halvfärdig, liksom lägenheten den står i, men i söndags fick vi två säckar hö av årets skörd och det har öppnat en ny ekologisk butik runt hörnet så det finns gott om möjligheter att döva renoveringsångesten med mat.

Grässäsongen liter sorgligt nog mot sitt slut, men här hemma kör vi ända in i kaklet!7 kommentarer:

 1. Skönt att se att ni lever och har hälsan. Jag har saknat Bosses mfl roliga upptåg. Fina filmsnuttar, dom ser helnöjda ut.

  SvaraRadera
 2. Har också saknat er! Roligt att höra att allt är bra. Har två marsvin själv och har inspirerad av er bytt från bur med spån till hage med fleece. Fungerar superbra!!!!

  SvaraRadera
 3. Anna med Doris, Daisy och Hedvig6 oktober 2011 22:33

  Kikar in på din blogg dagligen och har längtat efter uppdatering!

  SvaraRadera
 4. Hej Bosse1 Vi kollar också varje dag din blogg och vi är så glada att du mår bra. Wilda är så glad att hon vill skicka en elefant. det är det bästa vad hon vet. Hon fick en godis påsar med elefanter från Tyskland och hon tycker att dom är så himla gott. Häsningar Wilda och matte Petra

  SvaraRadera
 5. Har saknat att se och läsa om era upptåg, skönt att ni mår bra!

  SvaraRadera
 6. Skönt med livstecken och härliga kort!!! Jo matte trotsar regnet här och letar också grönt gräs till oss ...
  Annars går gurka bra och nytt hö med!!!

  SvaraRadera
 7. härligt! abstinens är ju bara förnamnet =)

  SvaraRadera