torsdag 10 mars 2011

Städfilm

Minsann, här blåser förändringens vindar inte bara runt husknuten utan också i burstädningsrutinerna. Vi får finbesök imorgon, något som ju kan motivera en burstädning... men jag kände mig lite lat, så det blev en trekvartsstädning. Trekvartsstädningen sparade in micklet att gjöra iordning en golvhage åt sorkarna, fånga in dem och dessutom att ta bort häftklammrar ur tidningar och tejpa dem. Jag lät sorkarna vara kvar i buren, sopade bort spån och hö runt dem, lät de i stort sett rena tidningarna vara kvar och fyllde sen på med nytt och rent.

Sorkarnas reaktioner på påfundet var blandade och innefattade allt mellan "Satan. Perkele. Min sista stund är kommen!" och "Tjo flöjt! Mer av sånt här" med ett par ur sorkvinkel oundviklinga tolkningar till "Vad det än är som än händer så är jag säker på att det innebär att vi ska få något gott i magen!"


Untitled from cavycritters on Vimeo.

Hm... Borde kanske sätta upp någon skylt om att sorkantalet på bron inte bör överstiga två? Jag har verkligen ingen aning om hållfastheten på gjutpapprör...Untitled from cavycritters on Vimeo.

1 kommentar:

  1. Minsann lite finskt påbrå här oxå! jag tror röret håller, nog för att de är lite runda i kanten men i jämförelse med kompakt betong ligger de nog i lä!

    SvaraRadera