fredag 18 mars 2011

Mer Eragonfoton!

Tre små nykastrerade satt också i handduksfordrade burar med allt gott man kan tänka sig. Inte särskilt mycket tjo flöjt-känslor just idag kanske, men destå roligare blir det sen när de slipper ensamheten deras hormoner försatt dem i.

En halvrakad Krister,

en klippt Johnny..

och världens sötaste Justin!

Nån som vill satsa några gurkskivor på att det inte kommer ta särskilt lång tid innan dessa charmörer lever livet i med plural i damer?

3 kommentarer:

 1. Justin aka Humle är verkligen världens sötaste :-* Kan intyga att han är världens goaste i famnen också. Orädd charmör.
  Krister ser ju för härlig ut med sin lejonklippning och luggen som är halvvägs till månen.
  Och Jonny, den mörke, spännande killen... Vad månde det bli av honom när han får träffa tjejer.

  SvaraRadera
 2. Sötisar och både Johnny & Krister betedde sig som om kastreringen varit typ...ett myggbett. Klättrar, sätter sig i en matskål som hänger på gallret i buren och knorrar, visslar och är allmänt stökiga som slynglar brukar vara - av alla arter. Justin däremot hade glömt att leva; de blir liksom sittande stilla. Antagligen gör de skitont och de går ner i nåt slags vegeterande tillstånd. Men lite critical care och en dam som fick leta mat i hans bur en stund så är han igång igen och innan jag var på väg hem gastade han att det var alldels för dåligt med hö i buren (jag prasslade med hösäcken). Så det är nog lugnt med alla tre redan.

  SvaraRadera
 3. Erika med Fridolf och Frode22 mars 2011 14:23

  Åh jag är helt kär i Krister, vilken kille <3

  SvaraRadera