söndag 31 oktober 2010

Vinnaren!

Vi var i Göteborg i helgen, utan datorn, men vinnaren drogs under vårt Eragonsbesök. Anna, som genom att alltid klippa klor, rensa öron och vara behjälplig med annat sorkrelaterat jag helst slipper göra (jag vill inte gå in på några detaljer, inte Bosse heller) hursomhelst alltid har fria fleecesaker (närhelst jag får tummen ur och syr dem) drog tillbaka sin lott och agerade istället kontrollant.

Det var Niña och Stumpan som hade mest tur igår! Eftersom jag inte alls känner er måste jag be er flickor maila oss er adress på cavycritters@gmail.com så kommer någonting grönt och någonting färgglatt med prickar snart i brevlådan :)

För de som inte hade tur kommer snart en ny last sängar till omplaceringen där de säljs för 100 kr styck till förmån för Eragons. Vi kan säkert ordna en postomgång också för de som bor för långt ifrån!


7 kommentarer:

 1. Grattis Niña och Stumpan!

  Känns som värdiga vinnare med tanke på artrosen och allt. :-)

  SvaraRadera
 2. Ja , som sagt var GRATTIS!

  SvaraRadera
 3. Stumpan, Niña o Camilla1 november 2010 22:23

  Stumpan: Jag vann, jag vann!!! (Knäpp-hopp-poppar i höburen) Jag får gose-mumse-korgar!
  Niña: Men jag ska ju också ha en. Du vann ju inte ensam. Jag slår vad om att jag vann för att jag är en så sansad och känslig själ som kommer vara en prydnad i den gröna. Och förresten ska du ta det lugnt och inte hoppa så har matte sagt. Du vet ju hur det blir då; Du haltar.
  Stumpan: Jamen jag får ju meducin ju. Den är ju jättegod och så blir jag bra i tassen. (Svingar den blank-svarta rumpan i sambatakt) Se vad fint det går. Och snart kan jag vila under elementet i prick-korg :-)
  Camilla: Jag skickar ett mail till Bosse och brudarna, men bara om ni lugnar ner er ett par hekto. Tack för alla grattis. Och ett alldeles speciellt tack till Anna som var den egentliga vinnaren.

  SvaraRadera
 4. Jag blir typ lika glad som grisarna, om inte ännu gladare, av att köpa nya mysgrejer till dom <3

  SvaraRadera
 5. Camilla: Jag vet inte om det kan klassas som vinnare att få äran att rensa Bosses rumpa..? ;) En fin idé är att det kan få vara första pris i nästa tävling. Undrar om lika många vill delta då. (okej, jag har inget emot det, gör bara ett lamt försök att låta normal. nåde den som aspirerar på platsen som sorkarnas första rumprensare!)

  SvaraRadera