fredag 8 oktober 2010

Ur led är tiden...

... I morse försökte Mette-Marit sätta på Märta. Det skulle hon inte ha gjort... Hon blev satt på plats så det sjöng om det och försökte sen ta ut förödmjukelsen av det på Kid. Jag hoppas innerligt att alla sorkar har öron och hälsan i behåll när jag kommer hem.

Det har varit full storm i buren nu i flera veckor, jag vet inte riktigt om jag kan göra något mer åt det... Buren är dubbelt så stor som innan, jag möblerar om varje dag, de får gräs, grenar och hö i stora lass... De är som huliganer, bråkar för att bråka.

Däremellan är de väldigt söta...

3 kommentarer:

 1. Det finns inget du kan göra mer än att vänta ut hormonstormen. De löser det själva, men det KAN vara jobbigt att tvingas lyssna......

  SvaraRadera
 2. Som sagt kan du inte göra så mycket, men jag vet hur det känns. Jag tro att kid bli vuxen nu och försöker säkert hitta en ny plats i rangordningen.och när en börjar, börjar resten också.
  Jag ska hälsar till Bosse från Bruno P.Han ska ta hand om sina tjejr och om ni har tid kan ni titta in på marsvinsnätet. Bruno P har tagit sin ABBA cd och sin älskade banan och säger hej då.:(

  SvaraRadera
 3. När de var sunkiga och svettiga var de inte lika attraherade av att sätta på varandra i parti och minut. Sen när de hade badat blev det som en nystart i relationerna. Är du inte nöjd får du leta fram ett schampo med urindoft och bada dem igen (eller vänta tills de gror på sig lite).

  SvaraRadera