måndag 24 januari 2011

Karmas dejt och Märta update

Jag var uppe tre gånger i natt för att kolla så att Märta inte dött av nån form av posttraumatisk chock. För att locka fram henne skar jag tunna stavar gurka som hon glatt smaskade i sig. Det gjorde Bosse, Kid och Mette-Marit också, de hälsar att de nog kan vänja sig vid att Märta tappat tänderna... Märta själv bor i en etagesvit i norra delen av buren med en ständig buffe bestående av rivna grönsaker, klippt hö, pellets (sic!), kligröt och fibergi.

Förutom fallolyckan hade vi väldigt trevligt på Eragons igår. Nykastrerade Karma fick träffa sorkkvartettens mesta mansslukerska, Mette-Marit. De är rätt lika, eller hur?

Det orangea arvegodset var egentligen till lille Clark Kent, men när jag gosade lite med Karma hade han väldigt kalla tassar, så han fick ha mössan i sin bur. Han hoppade rätt in och lämnade den sen inte förrän Mette-Marit kom på besök. Fleece är gott om magen på en som är nyopererad...

"Va? En tjej? "

"Tjenare pinglan!"

"Vill du vill prova min sköna säng?"

"Du luktar gott! Ska vi hångla?"

" Om du frågar hon den långa kanske du kan få mitt nummer... Skicka moroten, förresten"

Eh... du skulle inte kunna tänka dig att lämna oss ifred en stund? Lite jobbigt att dejta inför publik...

5 kommentarer:

 1. ååååh Karma. suck va fin han är! Sixten menar att det inte finns plats för fler killar här, men alltså...Karma....åååååååååååhhhhhhhh!

  Skönt att höra att Märta är på bättringsvägen, sicken hemsk upplevelse för er båda!

  SvaraRadera
 2. Jag är såååå himla avis på den som får hem Karma !!!
  God Bättring till Märta!

  SvaraRadera
 3. Så himla söta ihop, dem ser ju ut som riktigt äkta makar :)

  SvaraRadera