söndag 9 januari 2011

"Home Squeek Home"


Det låg ett brev i brevlådan häromdagen adresserat till "Herr Bo Sork m. familj". Bara kuvertet fick mig och le, det är fantastiskt roligt att det finns andra som är lika tramsiga med sina sydamerikanska gnagare som jag är. Visst är det väl så att när många är sork-tramsiga så blir det normalt?

Det tjusigt addresserade kuvertet innehöll ett vykort från en semestrande Julgrisen och en korsstygnsbroderad väggbonad i sorkstorlek. Jag väntade tills burstädningen idag med att sätta upp den, nog bidrar den till hemtrevnaden? Hmmm, jag inser när jag tittar på fotot nedan att jag tänkt att hänga bonaden utom räckhåll för sorktänder, så jag får nog flytta upp den något imorgon. De kan bli förskräckligt långa när de lägger manken till!

En av sorktunnlarna blev en finfin spång mellan hyllorna. Jag hann inte ens få fleece på hyllorna och spången innan samtliga flickor provat. Nu med fleece springer även Bosse förnöjt fram och tillbaka!

5 kommentarer:

 1. /Malin, Alma, Wilma, Kalle och Märta9 januari 2011 17:34

  ANNA: JAG/VI VILL OCKSÅ HA EN SÅN!

  SvaraRadera
 2. HOME SQUEEK HOME! Jag dööööööööör!

  Lycka fyller 3 i morgon. Vore ju en fin present?! Ja alltså Irene har bestämt att hon fyller 3 imorgon, hon hittades i början av april 2008 och då vägde hon typ ingenting så det är en uppskattad ålder. När hon kom till mig några veckor senare hade hon ätit upp sig till modiga 550 g. Tuffa, aggressiva, tjocka, klumpiga Lycka. Nu väger hon 1168 g. Överlevnadsgrisen nr 1. Imorgon blir det extra allt till världens bästa gris.

  SvaraRadera
 3. Christina! då vore det väl på sin plats om hon fick en webbsida till sin ära också? David, sonen fyller också år idag. Många grisar får 10 januari och 13 juni eftersom det är lagoma datum i början och mitten av året och mina barns födelsedagar. En sån fiiin vägbonad!

  SvaraRadera
 4. Hej Bosse! Sune heter jag och jag har tagit över Bruno P:s tanter äh flickor. De är väldig roliga och jag älskar tjejer. Så du behöver inte längre kommer upp och ta hand om Maja.matte har lovat att fixar några kort från oss men det ta lite tid eftersom hon är så långsamt. Hälsningar SUne

  SvaraRadera
 5. Haha Bosse gör armhävningar på bilden!

  SvaraRadera