måndag 7 juni 2010

Sork-saknad.

Jag har varit i Italien och ätit god mat, tittat på vackra saker, träffat trevliga människor och funderat på hur sorkarna har det där hemma. Jag har tagit massor med kort, men ett kort blev aldrig taget och det grämer mig något kopiöst... Vi körde nämligen runt, runt i ett kvarter på jakt efter en speciell pizzeria när jag fick syn på en röd neonskylt med texten "PELLETTERIA", men det var för mycket trafik för att vi skulle kunna stanna... Jag tror att alla sorkarna hellre hade ätit på en pelleteria än en pizzeria om de fått välja, men det är för att de inte vet att man i en pelletteria hittar lädervaror oftare än pellets.Mette-Marit blev lite blyg så hon fick äta gräs på höloftet. Det blir väl så när det är föräldrafritt ett par dagar.

Som ni ser så har sorkvakten följt instruktionen "Om du tittar på höloftet och undrar om du lagt dit tillräckligt, dubblera då mängden". Vi gillar såna sorkvakter!

6 kommentarer:

 1. Men vi har OCKSÅ saknat sorkarna !!!

  SvaraRadera
 2. Hej Bosse! jag har också saknad dig.Matte testade iden med blomsterpåse och vi tyckte inte om den. Äta upp fick man inte, ligger under påsen fick man inte heller (maja trampade på mig) och sitta i påsen med min Flora gick inte heller bra(Wilda störde oss). Nej jag tycker bäst om vår säng (ikea barnens ikea)! Och jag tycker om gräs. Varje gång när matte öppnar dörren till uteplatsen börjar vi skriker och sist hörde matte oss nästan till tvättstugan.Vi var riktig bra!Hur går det med projekten "en tjej till"? har du tittad på den där tjejen. Matte såg ett marsvin i stockholm som hon tycker om, men hon tycker tyvärr att 5 tjejer till mig räcker. Men jag ge inte upp hoppet. Hälsningar Bruno P

  SvaraRadera
 3. Hihi
  Jag brukar alltid dosera upp i en vit soppåse höransonen när grisarna har barnvakt bara för att jag är tveksam till hur jag ska instruera mängden dom ska ha=)

  SvaraRadera
 4. O, kära nån, jag ska åka från mina gossar 2 VECKOR i sommar, hur ska det gå? Herregud, jag har saknat dem när jag har varit på min praktik om dagarna! Man har nog gått och blivit gris-sjuk... =P

  Härligt med en marsvinsvakt som tar jobbet på allvar i alla fall! =D

  SvaraRadera
 5. Letar du efter en tjej till? Jag har en ung tjej (ca 1 år) som bor i jourhem hos mig. Hon hittades tidigt i våras i ett dike av en hund. Hon var endast skinn och ben, och hade kala fläckar på bakkroppen, förmodligen efter en rovdjursattack.

  Nu har hon gått upp 300 g i vikt och är helt återställd. Tuff och rolig tjej som pratar mycket - frustar när hon blir rädd (ett ljud jag aldrig hört ifrån ett marsvin förr)!

  Hör gärna av dig om du eller någon du känner är intresserad. Hon finns i Kristinehamn men transport kan säkert samordnas.

  SvaraRadera
 6. Jenny, lilltjejen är säkert välkommen till Eragons, om du känner att det är dags att hitta ett nytt hem till henne. Så skönt att hon repat sig så bra! Anna som driver sidan maskrosmarsvin är säkert intresserad av historien, hon har samlat en massa sådana på sin hemsida. Helt ofattbart att det finns folk som kan göra så mot små djur!

  SvaraRadera