onsdag 23 juni 2010

Lilla Fluff

Lilla Fluff är arbetsnamnet på vår nyaste flockmedlem. Namnet är så banalt och fånigt att hon MÅSTE få ett nytt namn och jag lovar, det kommer. Lilla Fluff är som namnet insinuerar väldigt fluffig. Hon har också väldigt vassa klor och en gäll stämma som hon stämmer upp så fort man tar i henne.

Märta bryr sig inte nämnvärt om nykomlingen och Bosse håller sig rätt lugn han med, när han inte blir sugen på rajtan tajtan, Lilla Fluff är trots allt tjej. Mette-Marit däremot är allt annat än nöjd. Missnöjet uttrycker hon genom att närhelst andan faller på jaga iväg Lilla Fluff. Irene har förklarat att Mette-Marit fått hedersuppdraget att uppfostra snorungen eftersom hon tidigare var lägst i rang och att de över huvud taget bryr sig om att uppfostra henne är ett tecken på att hon kommer tas upp i flocken. Personligen hade jag föredragit om de tagit emot den nya med utsträckta tassar och fixat en mysig hö-säng åt henne...
13 kommentarer:

 1. Så fin liten ny flockmedlem!!! Grattis!

  SvaraRadera
 2. Nej men, en sån ursöt liten tjej! =D Så mysigt med en ny flockmedlem! Gratulerar!

  SvaraRadera
 3. Hon har ju redan ett namn. Hon heter Fejk-Selma. Lilla Fluff var ju ungefär lika töntigt som Mimmi.

  SvaraRadera
 4. Gillar ditt arbetsnamn! Ungefär lika uppfinningstrikt som Hatten och Randen(som egentligen heter Tiger men har kallats randen sen han kom ut ur mammans mage).

  Kul att ses! Trevligt att få ett ansikte till personen bakom de söta djuren :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till nykomlingen! Lilla Fluff är jättesöt. Om man får komma med namnförslag så tycker jag att hon ser ut som en Mary, och det passar ju bra till prinsesstemat :)

  SvaraRadera
 6. Å vad kul med en ny flockmedlem! Här hemma har sambon satt stopp vid tre sorkar så jag får bara "fönstershoppa". Är hon från Eragons?

  SvaraRadera
 7. Oh nej vad rolig att du lyckades! Grattis till henne! Hur känns det att ha 3 tjejer Bosse? Visst är det rolig? Matte tycker också att henne är söt. Ni är en stilig grupp.
  Här hos mig är 2 stycken brunstig just nu. Det tycker jag om!Hälsningar Bruno P.

  SvaraRadera
 8. Oh en sån liten söting! En sån härlig teckning hon har. Lilla Fluff är ett utmärkt arbetsnamn. Mary är kanske en idé så har du alla honor på M.

  SvaraRadera
 9. Fniss... så det blev en till.... och så en till...
  Ljuvlig liten tös!
  kanske Mona Lisa kan vara nått?

  Bosse måste vara salig nu ♥

  Vi här hemma önskar flocken med sin matte en trevlig midsommar.

  SvaraRadera
 10. Hej Mette-Marit! Det är jag igen, Bruno P. Jag tycker att du ska ta en liten paus. Sätt dig någonstans och fundera lite. Tänk på allt som du inte vill göra och när du är klar kan du börjar att lära allt till Lilla Fluff. Tänk att du kan ha din egen liten tjänare! Jag kan berätta litehur vi gjorde. Vår lilla Miss marple som flyttade till regenbognsängen gjorde allt för oss. Vem ställde upp när jag behövde en tje? Vem vaktate maten och väckte oss när matte kam med den? Vem hämtade mat till oss? Vem värmde våra sovplatser? Vem har varit barnvakt till min son(när han fortfarande bodde hos oss)? precis all detta och mycket mer gjorde Miss Marple! Som du se finns det mycket som du kan lära henne. Och glöm ej du är inte längre lägst i rangordningen! Jag önskar dig lycka till. Hälsningar Bruno P.

  SvaraRadera
 11. Åhh hon är underbar! Hoppas att det lugnar sig i flocken. Önskar en trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 12. Åhh hon är underbar! Hoppas att det lugnar sig i flocken. Önskar en trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 13. Naturligtvis är hon från Eragons! Vintage-sorkar är tok-inne!

  SvaraRadera