torsdag 24 november 2011

Sneaky Värsting-Bosse

Häromdan ringde fältassistenten på dörren och Bosse gömde sig under Märta. Tydligen har han, medan jag varit på jobbet, dragit runt i Majorna och klottrat på elskåp. Han kallar sig "Huggtands-Bossen" och har skrämt slag på kvarterets gerbriler, råttor, danmöss och gnagare i största allmänhet. Suck... Bosse, du kommer själv få betala för klottersaneringen med din persijepeng, bara så du vet...

5 kommentarer:

 1. Hahaha, gudars så roligt, min morgon är räddad! =D Bosse Bus, helt enkelt! (Sorry, Bosse, jag blir helt enkelt inte så skräckslagen av ditt klotter, jag begriper ju att det bakom den hårda ytan finns en mjukis som bara vill bli älskad!)

  SvaraRadera
 2. Anna med Doris, Daisy och Hedvig24 november 2011 15:56

  Men Bosse då!!! Å så ser han så där dum och oförstående ut på bilden som bara marsvin kan göra!! Jättekul inlägg!

  SvaraRadera
 3. Jag såg det där skåpet och förstod direkt att det var Bosse som kommit ut. Han har hållit igen denna del i sin personlighet tillräckligt länge.

  SvaraRadera
 4. *Skratt-frustningar* Jag tycker det var rätt porträttlikt (Paus för massering av skratt-magkramp) Bosse: Jag älskar dig! Om jag någon gång blir singel ska jag allvarligt fundera på att konvertera till marsvin och flytta in i din flock. Bara för att få nöjet att hjälpa dig i din mission... Vilken det nu kan vara...

  SvaraRadera
 5. Men det är ju strålande att ha en kille som Bosse som löpare!!! Det finns iiingen på denna jord som kan misstänka honom när han visar upp sin oskyldiga min! ;-)

  SvaraRadera