tisdag 1 november 2011

Present och marsvinsbilder

Hur det går utan Mette-Marit? Jovisst, det knallar på... Det märks egentligen ingenting i sorkflocken, vilket väl är bra, jag vill ju inte att de ska vara ledsna, men ändå känns det lite konstigt. Märta och Mette-Marit har ju bott ihop i tre år - något intryck borde de ju rimligtvis gjort på varandra?! Igår kom ett tjockt kuvert innehållande en mycket konstfärdigt färdigställd pärlplatta föreställandes hängeln Mette-Marit med nyvunna vingar och gloria. Jag har inget kort att visa än, men porträttet pryder sannerligen mitt kylskåp. Det är givetvis den internationellt renommerade pärlplatteporträttören Maskros-Anna som är upphovskvinna till mästerverket.

Något annat som snart kommer pryda mitt hem är tryck från Etsybutiken When Guinea Pigs Fly. Jag köpte dem innan allt det där tråkiga hände och det har inte blivit av att visa upp dem men här kommer några halvdana foton!

Det här fina trycket heter "double dutch", en lite rolig ordvits :)!


Den här lilla sötnosen i gul regnrock gnäller inte över att det regnar !

Och i en helt annan stil, men fantastiskt rolig ändå, en snygg travesti på den något överexponerade engelska propagandaaffischen "Keep Calm and Carry On". Innan någon sätter i halsen av upphovsrättsliga skäl kan jag meddela att upphovrätt för artistiska bilder gäller i 50 år i Storbritannien och att motivet nu är Public Domain och fritt att använda.

4 kommentarer:

 1. Visst är dom underbara! Har själv varit sugen på att beställa men det har inte blivit av.

  SvaraRadera
 2. 3D-gloria, om man får be. Är dock tacksam över att inlägget med de fina akvarellerna från When Guinea Pigs Fly inte besudlades med en bild på det ...eh... mästerverket.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att Annas konstverk hade mer själ och hjärta i sig...
  Men jag älskar också When Giunea Pigs Fly.

  SvaraRadera
 4. Tusen tack, Petra, för dina fina ord på min blogg! Och tack för varningen om Mette-Marit! Fast på sätt och vis hoppas jag hon får tag i Nolte, han fick ju aldrig träffa några tjejer i livet så det får han ta igen på andra sidan. ;)

  SvaraRadera