söndag 27 november 2011

Adventsfika!
Det här med mild vinter... vi gillar det! Friska maskrosblad plockade den 27 november... det slår förra årets miserabla snötäcke :)

4 kommentarer:

 1. tur att det är någon som riskerar livet i orkanen på utsidan för att de redan trinda små limporna ska få tugga i sig höst primörer...

  SvaraRadera
 2. Lyx! Här är det en decimeter tjockt snötäcke så chansen är minimal att hitta något grönt godis.

  SvaraRadera
 3. hej!
  Vad fint dina marsvin har det :D

  Hur kommer du göra nu med underlaget? Man får ju inte ha fleece längre över hela buren utan minst halva buren måste vara av strö.

  SvaraRadera
 4. Halva min bur är redan strö eftersom det är strö på hela undervåningen. Hade jag haft en av mina gamla tre kvadratmeter stora hagar, där jag hade fleece och två stora hölådor, hade jag ändå inte känt mig tvingad att ordna strö på halva den ytan eftersom bara hölådorna var klart större än jordbruksverkets krav på burstorlek för fyra marsvin. Jag tror inte att syftet med deras bestämmelser är att ge djuren mindre boendeyta än vad de annars hade haft...

  Amerikanska burar med gigantiska fleecetäckta ytor och två deciliter dyrt oxbowhö i en höhäck på ena sidan är däremot inte särskilt djurvänliga. Marsvin har rätt att (om de vill...)ligga på sitt hö medan de äter det!

  SvaraRadera