måndag 23 maj 2011

Småsorksbus

Untitled from cavycritters on Vimeo.

Det är inte så konstigt att Plira väger minst av sorkungarna, hon gör av med alldeles för mycket kalorier på motion! Det var väldigt svårt att hålla sig för skratt när en liten söt och hennes syster kör ett alldeles eget Göteborgsvarv i temporärburen.

Santino och Julgrisen fick en egen låda att hänga i med ett stort och ett litet hus - för att matcha deras respektive storlekar. Tyvärr uppstod viss förvirring om vem som skulle ha vilket hus men som fotot visar så hittade de rätt tillslut. (När Julgrisen låg i det lilla huset syntes både nos och bak).

Jo, Lykke ska bli en Bossebrud, men vi skyndar långsamt i den frågan. Enligt Anna blir det "så snart hon är mogen för det" vilket kan stå i direkt relation till den tidpunkt då Anna är mogen för en separation :). Jag tror hur som helst att det är bra för ett litet djur att få vara med sin mamma lite längre än vad doktrin beskriver som absolut nödvändigt och att hon då är ett par månader när hon kommer till mig gör faktiskt ingenting alls, det kommer ändå kännas som att jag haft henne sen hon var baby :)

2 kommentarer:

  1. Hihi- helt ljuvligt när de kör race !
    Sicken fart!

    SvaraRadera
  2. Jissus!! Ibland blir hon ju bara ett suddigt streck... Jag tycker det är så läckert med de vuxnas lugn. De små far som små skållade troll och de stora sitter och tuggar maskrosblad.

    SvaraRadera