söndag 5 december 2010

Söndagsslapp


Igår hade vi besök av tre små rara och deras pappa. Det är fantastiskt roligt att se hur trollbundna barn kan bli av djur och sorkarna visade på en hel del social skills vilket mer än delvis kan bero på den välfyllda grönsaksskålen med små bitar morot och gurka som stod till flickornas förfogande. Idag har vi tagit igen oss, alla fem. Bosse valde ett tak för sin fjärde eller femte middagslur. Sorkarna har ju så många måltider att det kan vara lite svårt att hålla isär dem ibland. Som vanligt är bilden grusig... Det blir så i taskigt ljus om man inte vill skrämma ihjäl sina små fyrbenta med blixt.

2 kommentarer:

  1. Inte illa av Bosse att häva upp hela lilla magen på taket sådär (fast han blev tydligen lite trött av ansträngningen).

    SvaraRadera
  2. Hihi så sött med slölimpor :) Här har det också slöats på sistone, idag var Yoda på tur. Jag är lite bortskämd när det kommer till slöfoto, i värsta fall lyfter Yoda lite nonchalant på huvudet och undrar vad jag håller på med när jag kommer med kameran snudd i ansiktet på honom :P
    Så praktiskt av Bosse att träna lite genom sitt sovplatsval förresten. :)

    SvaraRadera