söndag 19 december 2010

HURRA!

Vi har mycket att fira! Storsorken är frisk och hemma igen. Två nätter på sjukhus med antibiotikadropp gjorde visst susen. Det var antagligen en inflamm...infekt...SJUKDOM i halsen som gjorde honom så himla sjuk. Nog för att människohalsfluss är jobbigt, men två vårddygn på sjukhus brukar ju inte krävas. Slutsatsen är alltså att svårigheten i en förkylning som drabbar en man tiodubblas om mannen är en hund.

Igår gick flyttlasset hem till Göteborg och nu springer fyra sorkar omkring i en temporär golvhage som om de aldrig bott någon annanstans. Vi måste ha det höga staketet för storsorkens skull, det är lite svårt att lära tretton-och-ett-halvt-åriga terriers att man inte får "leka" med gnagare. Jag spår att hö-garagen kommer bli enormt populära och nu när jag tittar på fotona förstår jag inte hur jag kunde missa att garagetaken har helt fantastisk terasspotential! Ett projekt för morgondagen kanske... mellan hundpromenader och flyttlåderoddning.

Bosse blickar ut över sina nya domäner

Bosse och Märta i högarage 1

Kid och Mette-Marit i högarage 2

4 kommentarer:

 1. Åh, vad skönt att storsorken är bra igen! Jag undrade just igår hur det gick för honom eftersom du inte uppdaterat, men med flytt och allt så förstår jag att tiden kanske inte funnits.

  Jag fick mig ett gott skratt vid din manhundteori... *fniss*

  SvaraRadera
 2. Din manhundteori känns helt rimlig!!
  Skönt att han är bättre och vad trevligt att du ska bo i GBG!!
  Marsvinsfika snart??

  SvaraRadera
 3. Tur att han mår bra igen storsorken, inte visste jag att ni hade en storsork i huset :) Alltid kul med dem där hundfyrbenta också :)

  SvaraRadera
 4. Välkommen HEM!
  /Irene

  SvaraRadera