lördag 28 januari 2012

Look who is back!

Ni har varit tålmodiga... Det är enligt statistikprogrammet jag just kollade många som kommer in här varje dag trots att jag inte uppdaterat på en månad. Blogginspirationen har legat lågt nu under denna klart överreklamerade årstid när det är becksvart när man går hemifrån, becksvart när man kommer hem och det enda i grönsaksväg som inte truckats från söder om Alperna är potatis och lök... Inget gräs finns det heller. Att inte ens kunna visa en bild eller två har dragit ner inspirationsindexet under nollan så nu var det dags att rycka upp sig lite!

Kameran låg i ett fack i datorväskan vars ficka är dold av ett dekorativt (?) veck. Om man har en liten kamera så hittar man den inte i en vadderad väska om man inte öppnar facket den ligger i. Nu är den i alla fall tillbaka och på laddning. Snart ligger den på sin plats bredvid sorkburen igen, redo att fånga småttingarna!

En liten uppdatering vore kanske på sin plats... Bosse är frisk och något smalare än innan. Det har gjort att hyllan på övervåningen nu inte längre är exklusivt tjejterritorium eftersom han nu är smidig nog att hoppa både upp och ner. Märta trampar med bestämda steg mot sin 6:e födelsedag och går numera vid högtidliga tillfällen med på att sittande i buren klappas tre-fyra gånger på huvudet med ett finger medan hon utvärderar om det kan komma att bli någon gurka från den andra handen. Kid springer alltid upp på övervåningen när hon hör nyckeln i låset på eftermiddagen. Sen sätter hon sina små tassar på kanten till glaset och försöker (verkar det som från min synvinkel i alla fall) göra chin-ups för att komma till gurkan fortare... GI Kid alltså, snart är hon så krallig att vi får bredda rampen tror jag. Lilla Lykke är inte så liten längre! Hon har en stilig mittbeneperuk som jag just massakrerade en smula genom att klippa bort en rumptova... Anna, jag kommer imorgon och låter dig vaxa henne, okej? Lykke vill absolut inte bli upplockad ur buren eller över huvud taget ha någon fysisk kontakt med mig (om det inte räknas när hon biter mig hårt i fingret för att kolla om det är gjort av gurka) men när man väl lyckas skopa upp henne är hon rätt okej med en kort stunds fingerklappande om det efterföljs av gurka...

Vi avslutar med två tiggarbilder jag hittade på kameran. Suddiga och räliga, men eftersom ni inte fått något på länge tänkte jag att de kanske skulle gå ner ändå...

8 kommentarer:

 1. Erika med Fridolf och Frode28 januari 2012 18:40

  Hurra!!! En uppdatering :) Den uppdateringen har varit efterlängtad i Eragonsgruppen på Facebook kan jag säga :) Härligt att läsa att allt är bra med Bosse och hans damer ;)

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående inlägg!
  Vi funderade till och med att MASS maila dig!
  Men härligt att ni är tillbaka - Ni har varit saknade.
  Jag har skvallrat på Facebook att du bloggat ^^

  Kläm på rumpan till gänget
  kram till dig

  SvaraRadera
 3. Vilket fokus Bosse har i blicken och Kid är lika fluffig och söt som sockervadd!

  SvaraRadera
 4. Vi lapar glatt i sig, vi är ju helt utsvultna...

  SvaraRadera
 5. Jaaaaa, de är tillbaka!! Ni kan inte göra så här mot marsvins-Sverige. Vi blir ju alldeles nippriga. Så skönt att höra att allt är väl med er, trots den långa mörka årstiden. Fast det har vänt mot ljusare tider... Glöm inte det!

  Krama hela flocken från mig och min flock.

  SvaraRadera
 6. Yes! Kul att du är igång :). Har också saknat uppdateringarna och nu känns det väldigt bra med en tillfredsställd craving :)

  SvaraRadera
 7. Hoppas vi ses i verkligheten också snart :-)

  SvaraRadera
 8. Ja, ni är välkomna tillbaka! Skapar alltid glada leenden!

  SvaraRadera