lördag 31 december 2011

Nyårsafton

Bosse är återställd, om än i en något smalare variant än innan. Det är ironiskt, här har jag haft ambitionen att få honom att gå ner i vikt ett bra tag och när han nu gör det så tänker jag att jag vill få upp honom till hans tidigare trivselvikt på strax under 1200 gram igen så snart som möjligt... Jag menar, tänk om han blir förkyld igen? Vilka reserver ska han då ta av?

Bosses tillfrisknande inger i alla fall hopp inför 2012. Jag måste säga att det här med att möta en sjuk sork en morgon, medicinera honom och tramsa med god mat, mjuka sängar och allmänt fjäsk för att några dagar senare mötas av den nu tillfrisknade sorkens indignerade "jag är hungrig var är min frukost-tjut" är något som slår sjuk sork=lång plågsam behandling som slutar med avlivning, med åtskilliga sorklängder.

Jag verkar ha städat undan min kamera, så det blir lite tunt med bilder tills jag kan lokalisera den. Egentligen är det väl lika bra... alla bilder blir så suddiga och mörka nu på vintern, och jag tycker inte min kamera gör sorkarna rättvisa med blixt. Det är april snart va?

Gott nytt marsvins-2012 på er alla!

5 kommentarer:

 1. Gott nytt år på er också. Önskar er en kort, skonsam vinter och en tidig vår med massor av grönt spirande gräs.

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År !
  Skönt att höra att Bosse är frisk igen!
  Zeke, Wilma, Molly med matte

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år!
  Skönt att du mår bra igen Bosse. Jag själv matta Wilda fortfarande extra en gång per dag. Men hon är ju 5 år och det syns att hon bli gammal.Men, men jag är glad över varje minut som vi ha tillsammans.

  SvaraRadera
 4. Godt nytt år!

  Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet og det er jeg glad for. Superherlig blogg og for noen nydelige marsvin :-D Jeg har selv 4 marsvin og venter mitt femte i morgen.

  SvaraRadera
 5. Härligt Bosse, det är rätta takter! :D Så skönt att höra, har allt grunnat på hur ni haft det.

  Gott nytt år på er allihop! Låt 2012 fortsätta i samma friska anda för oss alla! :D

  SvaraRadera