måndag 25 juli 2011

Tomt på sorkar...

Bosse och Lykke fick rätt mycket frukost imorse... Det är visst lite svårt att ställa om hjärnan efter antal hemmavarande sorkar. Lykke springer och gömmer sig hos Bosse när jag kommer till buren numera, hon är väl rädd att hon också ska bli bortförd, som de andra. Kreativa Lykke har hittat på en ny lek som vi kan kalla "du-kan-inte-ta-mig-Bosse". Den går till så att hon springer förbi nosen på Bosse, som då börjar kurra och "springa" efter henne. Lykke måste springa rätt långsamt för att Bosse ska hinna med, och ibland tappar han bort henne ändå om hon fintar för svårt, eller hoppar upp på ett hus. Då springer hon förbi nosen på honom igen och så börjar de om. Sjukt roligt att titta på :)

Märta och Mette-Marit är nu i samma flock som Kid uppe i Bohus i ett försök att luckra upp relationerna lite. Förhoppningsvis kommer de bli glada åt att återförenas hos mig i slutet på veckan, men jag vet inte jag... Möjligtvis kan de enas om att boendet hos mig suger. Seriöst, utehagen i Bohus är större än min lägenhet. Kan man muta med majs tror ni?

Om ni vill ha bildbevis på hur Kid trivs kan ni titta på Eragonssidan. Scrolla ner litegrann så ser ni snart världens sötaste ligist...

1 kommentar:

  1. Anna med Doris, Daisy och Hedvig25 juli 2011 16:55

    Kan du inte försöka filma denna katt och råtta lek?

    SvaraRadera