tisdag 12 april 2011

Klimatsmart?

Jag gnäller lite på Märta för att hon är så ovillig att beakta klimatperspektivet på grönsaker. Vitkål går fetbort, liksom palsternacka, kålrot, rotselleri (men där förstår jag henne!) och nu senast är det den tidigare så omtyckta moroten som bemöts med ett "Meh, morot...? Ball...". Alltså ratar Märta numera alla grönsaker som kan växa norr om tyrolen. Kenyanska sockerärtor, spansk paprika och italiensk broccoli går däremot bra.

När jag beställde sorkarnas utebur hittade jag något som får Märtas saknad av miljöansvar att blekna... Låt mig presentera produkten buteljerat djurvatten

5 kommentarer:

 1. Märta... Skärpning!! Okej för rotsellerin, men resten borde gå ner utan knot. Tänk på marsvinen i det vilda. De får minsann inga morötter eller någon vitkål.

  Och flaskvattnet för smådjur är ju för sanslöst. Visade manlige kollegan, som inte bryr sig särskilt över marsvin och andra smådjur annars. Han vill hemskt görna ha en flaska! Inte för vattnet, men för flaskan med etiketten. Så om någon köper en flaska kan de väl kasta flaskan i min riktning så gör de en medmänniska lycklig :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Märta! Jag rekommendera marsvinsnätet! Du vill väl inte har samma problem som Klara? http://marsvinssnack.phpbb2.se/forum/en-dag-i-klaras-liv-t6478.html
  Ok Klara var lite fräck mot matte men det var jag som lärde henne!
  Hälsningar
  Sunne

  SvaraRadera
 3. På ämnet buteljerat djurvatten så säljer ju ica speciell kattmjölk på flaska....

  SvaraRadera
 4. Tänk om Allan hade fått smak på buteljerat marsvinsvatten. Då hade BNP gått upp med åtskilliga procent.

  SvaraRadera
 5. Vad blev det för utebur!?
  Jag har nog bestämt mig för att bygga....

  SvaraRadera