torsdag 17 februari 2011

Någon form av uppdatering

Är det bara jag (Anna) som åtminstone en gång om dagen klampar in på den här eminenta sidan och noterar att ingenting hänt? Troligtvis inte. Däremot är det förmodligen bara jag som svär över min egen inblandning i tystnaden.

Jag har tyvärr ingen aning om när matten tänker återvända från sin resa, för det har jag glömt bort. Trots att jag inte sett röken av det utlovade vykortet (*host*, *host*, *HOST*) har jag faktiskt skramlat ihop en liten uppdatering om vår favoritsorkfamilj. Bosse har ju så dålig täckning på sitt mobila bredband i pallkragen att han är förhindrad att skriva egna inlägg, så jag får ju ta mitt ansvar till hans fans ute i vida världen. Den lyckligt utvalda sorkvakten Irene hälsar att Märtas tänder är i alldeles utmärkt form. Roligt att höra. Dessutom, appropå höra, det var just vad jag gjorde när Kids illvrål ljöd hela vägen mellan Sveriges andra och tredje stad. Det är svårt att avgöra om det kom genom telefonen eller från luften vid vänsterörat. Det var för dagen allt om Bosse och Brudarna.

Den här bilden illustrerar en övergång till ett annat gnagargäng.

Hur är då livet hos Julgrisen och Jäntorna? Jo, man tackar som frågar. Igår brunstade Mimmi och det den sedvanligt glada blandningen av kaos och orgie i boningen. Mimmi sprang runt ivrigt sjungandes med en porr-kurrande Selma efter sig som försökte betäcka lillungen från alla vinklar, medan Julgrisen strosade runt i sin egna värld, glatt kurrande och uppvaktade/parade på allt vad han hittade. Matskålen, till exempel, ser i rätt ljus tydligen precis ut som en villig marsvinsdam.

Det kan inte vara lätt att ha en hjärna stor som en vindruva.

3 kommentarer:

 1. Jo JAG kollar också här ofta. TAck för uppdateringen. Och bilden - vem är vem?

  Jag kan hälsa att jag fick chans att klia Bosse bakom örat igår när jag var på Eragons. Han hade fullt upp med att käka ruccola och såg INTE mager ut. Alla tjejerna tittade också nyfiket fram, de såg ytterst välmående ut.

  Skönt att höra att livet går vidare hos din egen trio - alla behöver en paus i sorgen och då passar ju lite tok-kaos in bra.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt att det inte bara är originalskribenten som kan skapa flatgarv vid bildskärmen! :-D

  SvaraRadera
 3. Jag tittar varje dag, förhoppningsfullt. Men nej, ingen uppdatering ännu. Men jag måste säga att tillförordnade Petra, dvs Anna, sköter sig mycket bra. (Förutom att jag vill ha fler uppdateringar då...) Jag diggar Julgrisen med fruar!!

  SvaraRadera