onsdag 3 november 2010

Jag, en guinea pig.

Kolla vad som låg och väntade på min hallmatta när jag kom hem idag... en marsvinstidning! Jag läser och skriver en del på engelska marsvinsforum och när de bad om "guinea pigs" (Försöksdjur kallas tyvärr på förekommen anledning så på engelska) för en nystartad marsvinstidning var jag inte sen att anmäla mig.

Visst, den grälla layouten (jag räknade till 14 olika "roliga" typsnitt) kan hos en minimalistindoktrinerad svensk framkalla migränanfall, men kom igen, vem bryr sig, det är en sorktidning! Skötseltips, söta bilder, roliga intervjuer och annat trevligt. Tanken är att den från och med mars nästa år ska komma ut var tredje månad och kosta c:a en femtiolapp med porto till Sverige. Är det ett problem att den är på engelska, eller finns det fler intresserade prenumeranter än jag här?

Hemsidan är under uppbyggnad, men innehåller kontaktuppgifter. Jag kommer såklart skriva mer när tidningen kommer igång på riktigt!

Man får skicka in bilder om man vill...

Informativt om marsvinshälsa och beteendeproblem..

... och naturligtvis ett reportage om maskrosens alla fördelar!

7 kommentarer:

 1. De där sängarna som du lottade ut för några dagar sedan, var kan man köpa dem? =)
  Hälsningar Martina

  SvaraRadera
 2. Skulle nog va intressant att prenumerera. Efter 5,5 år på högskola är engelska inget problem..

  SvaraRadera
 3. Så kul med en sorktidning! Jag är definitivt på när det blir dags! En fjuttig femtilapp kan man garanterat hosta upp var tredje månad, och engelskan ska vi nog också klara! =D

  SvaraRadera
 4. Vad kul med ett maskrosreportage! Vem/vilka ger ut tidningen?

  SvaraRadera
 5. Vad kul med en Sork tidning !!!!
  Klart man vill ha den....
  Engelska är inget problem numera tycker jag.

  SvaraRadera
 6. Å så tokbra! Jag som önskat att det funnits en sådan marsvinstidning så länge - Jag är definitivt intresserad och att den är på engelska är inget problem. :D

  SvaraRadera
 7. Jag är absolut intresserad av en sån tidning!
  Grisarna med :)

  SvaraRadera